15.4.09

Kuvareportaasi We Love Helsingin pääsiäistansseista


Kaksi We Love Helsingin kuvaajaa väijyi pääsiäistansseissa kameran kanssa ja tuloksena on kaksi täysin erilaista kuvareportaasia samasta illasta. Heli Blåfieldin värikylläisissä kuvissa juhlavieraat poseeraavat iloisina tansseja varten kootuissa asustekokonaisuuksissa. Antti Tuomolan mustavalkoisista kuvista taas välittyy tunteiden koko skaala, joka tanssilattialla iskelmien parissa koettiin.Katri, Anna ja Eeva saapuivat juhliin samaa matkaa. Katrin asu syntyi sattumalta, mekko oli laitettu jo töihin päälle. Anna korvasi keltaisen violetilla, kun Eeva osti teeman sopivat keltaiset kengät, koska "kotoa ei löytynyt muuta keltaista kuin Alepan muovikassi".Kerkko, Riikka ja Jari. Kerkolla oli lasit, jotka muinoin kuuluivat isälle. Riikka oli tehnyt mekkonsa itse.


Merjan ja Vesan tanssijalka vipatti. Vesan paita oli hankittu Itäkeskuksesta jostakin pikku putiikista. Mikäs sen nimi olikaan?

Heta ja Heidi. Heta oli saapunut tansseihin Tampereelta. Heidin mekko on peräisin Ateenasta.

Sanni ja Timo. Timo oli varustautunut juhliin oikeilla tanssikengillä. Sannin mekko oli siskon tekemä.

Sami ja Auli olivat rakkautta täynnä. Samin kaikki asusteet olivat Uff:sta hankittuja.

Metsämarja ei tohtinut myöntää mistä kaunis mekko oli peräisin - no Gina Tricotistahan se.Teksti: Anna Vanninen ja Erika Nietosvaara, Kuvat: Heli Blåfield ja Antti Tuomola

We Love Helsinki

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Oooooh kuinka kauniita kuvia!

SwingSister kirjoitti...

Niin on, sanoi kuvan nro 9 tanssija, kikkuranutturapää. Tosi hyviä!

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Tarttuva 1.0 Suomi-lisenssi.