5.6.09

Minä menen: Fillarikorjaamo Korjaamolla

Poikaystäväni käyttää huomattavan osan ajastaan pyörän päällä, pyöriä rakentaen tai yksivaihde.net -keskustelupalstalla. Joka keskiviikko Yksivaihteen porukka järjestää myös jonkinlaista kikkailua vaarallisen tuntuisten, mutta ilmeisen rakkaiden fiksiensä päällä.

Fillaripooloa yksivaihde.netin 1-vuotissynttäreillä Jätkäsaaren satamassa.

Nyt nämä, ilmeisesti pääosin äijät, järjestävät itselleen kaljanjuontimahdollisuuden myös perjantai-illoille, ja samalla yhteistyö Fillari Helsinki -hankkeen kanssa avaa pyöräkulttuuria laajemmallekin yleisölle. Fillariteemaiselle klubille ovat tervetulleita muutkin kuin jarruttomien ja vaihteettomien pyörien kuskit.

Fillarikorjaamo -klubi järjestetään tänä kesänä neljä kertaa ja siellä tosiaan korjataan. Pyöriin tehdään ilmaiseksi pieniä huoltotoimenpiteitä ja asiantuntijat jakavat ilmaisia neuvoja. Terassi on auki säävarauksella ja sisäänpääsykin on ilmainen. Ennen jokaista klubia, kuudelta, ajetaan kaupunkisuunnistuskisa, jonka maalissa kello 19-21 odottaa pyöräilijöille häppärihintainen kalja.

Yksivaihde-aktiivi Tuukka Ylä-Anttila rasvaa pyöränsä ketjuja.

Tavoitteena on siis pyöräilyn jalon aatteen vaaliminen ja hauskanpito. Niinpä minäkin polkaisen Korjaamolle tänä perjantaina.

Fillarikorjaamo -pyörätapahtuma pe 5.6.2009 klo 19-22 Kulttuuritehdas Korjaamolla, Töölönkatu 51 B, Taka-Töölö.

Fillari Helsinki www.fillarihelsinki.fi
Yksivaihde www.yksivaihde.net

Teksti: Mirja Hämäläinen, Kuvat: Tuukka Ylä-Anttila ja Tuomas Ylä-Anttila

We Love Helsinki

1 kommentti:

Annaheti kirjoitti...

mä katoin, että eka avainsana oli ollut "Miehet" :D

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Tarttuva 1.0 Suomi-lisenssi.