14.8.09

Minä menen: Flow09

Järjestyksessään kuudes Flow alkaa Suvilahdessa tänään perjantaina. Festivaalin tiedottajan Matti Niveksen mukaan tänä vuonna kaikki on festivaalialueella entistä suurempaa ja kauniimpaa. Uuden päälavan edustalla on reilusti tilaa juhlakansalle ja telttalava vetää niin ikää isomman yleisön kuin viime kesänä.

Tänäkin kesänä alueen ruokatarjonta saa kulinaristin hymyilemään. Mukana ovat ravintolat Makutakuu, Raku Ya, Sanni Jouhki Café, Grotesk, Elokuvamuonitus Nakki Oy sekä Nolla. Listalla on mm. luomukaritsaa , sushia, punssirullia, hedelmäsalaattia, villiyrttikeittoa ja suklaakakkua, laadukkaita erikoiskahveja ja shamppanjaa.

Päivälippuja on jäljellä vielä kourallinen jokaiselle päivälle, ja kolmen päivän lippujakin kannattaa kysellä, kaikkia varauksia ei Tiketin mukaan ole lunastettu. Flow’hun odotetaan yhteensä 35 000 kävijää neljän tapahtumapäivän aikana.

Meteorologit ja poppamiehet povaavat sateista viikonloppua Helsinkiin. Jos sateet toteutuvat, Flow tarjoaa festivaalikävijöille sadeviitat, kertoo Nives. Sateenvarjot kannattaa jättää kotiin, sillä viimeistään portilla niistä on luovuttava.

Minä ainakin hyppään tähän virtaan ja odotan innolla mihin se vie. Ainakin mielenkiintoisia esityksiä, hilpeää rytmiä, kauniita ihmisiä ja visuaalisia potkuja on tiedossa yllinkyllin.

Flow09 Suvilahden voimala-alueella, Kaasulahdenkatu 1, Sörnäinen. Festivaalin ohjelma PDF:nä. Festivaaliesite PDF:nä.

Teksti: Hanna Tammisto, kuva: Timo Santala

We Love Helsinki

Ei kommentteja:

 
Creative Commons License
Tämän teosteoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Tarttuva 1.0 Suomi-lisenssi.